IMG_0927 (1)

Studio OSM; een jong bedrijf met generaties ervaring!

Studio OSM is in 2016 opgericht door Barbara van Maarschalkerweerd (1970) nadat zij  ruim 20 jaar in de reclame heeft gewerkt o.a. als vormgever en traffic manager. Barbara is sinds 1994 bevriend met Cees Klinge en Cees onderkende in Barbara talent als interieurontwerper én projectbegeleider en spoort haar, als nestor, aan om voor haarzelf te beginnen als interieurontwerpster. Na het volgen van de nodige opleidingen was Studio OSM een feit.

Interieurontwerper Cees Klinge (ex-directeur Cees Klinge Projecten b.v. en Cobra Projecten b.v.). Cees heeft na het verkopen van zijn beide ondernemingen (in 1998) zo’n 12 jaar de wereld rondgereisd maar het werk blijft kriebelen….   Cees wil graag het bedenkwerk doen maar niet al het regelwerk wat daar bij komt kijken. De samenwerking met Barbara was de uitkomst!

Stagaires, als erkend leerbedrijf heeft Studio OSM bijna het hele jaar rond twee a drie stagaire in haar team. Onze stagaires komen o.a. van HMC vakschool voor hout, meubel en interieur (Amsterdam), het Nimeto (Utrecht),  het Jan des Bouvrie College (Amsterdam) en het Cibap vakschool voor verbeelding (Zwolle).

Studio OSM beschikt daarnaast over een professioneel bouwteam met zeer betrouwbare en kundige vaklieden zoals;

  • meubelmaker(s)
  • aannemer(s) met eigen onderaannemers
  • woningstoffeerders
  • parketteur(s)
  • hovenier(s)
  • etc.

Wilt je een vrijblijvend gesprek over interieuradvies? Laat het ons weten via het contactformulier op de website of door te bellen met 06-123 124 99.