Barbara van Maarschalkerweerd
Studio OSM
Suzanna van der Meer
SVDMdesigns

Studio OSM; een jong bedrijf met generaties ervaring!

Studio OSM is in 2016 opgericht door Barbara van Maarschalkerweerd (1970) nadat zij  ruim 20 jaar in de reclame heeft gewerkt o.a. als vormgever en traffic manager. Barbara is sinds 1994 bevriend met interieurontwerper Cees Klinge en Cees onderkende in Barbara talent als interieurontwerper én projectbegeleider en spoort haar, als nestor, aan om voor haarzelf te beginnen als interieurontwerpster. Na het volgen van de nodige opleidingen was Studio OSM een feit. 

Vanaf 1 april 2021 is Barbara een samenwerking aangegaan met Suzanna van der Meer (1973) van SVDMdesigns. Vanuit een bouwtechnische achtergrond is Suzanna gaan werken bij architectenbureaus om kennis en ervaring op te doen, en daarnaast heeft zij in de avonduren Interieur architectuur aan de kunstacademie in Den Haag gevolgd. Suzanna werkt sinds 2010 als zelfstandig interieurarchitect en als (gast)docent interieurarchitectuur bij ArteZ kunstacademie te Zwolle.

Stagaires, als erkend leefbedrijf heeft Studio OSM bijna het hele jaar rond twee à drie stagiaires in haar team. Onze stagiaires komen o.a. van het HMC vakschool voor hout, meubel en interieur (Amsterdam), het Nimeto (Utrecht), het Jan des Bouvrie College (Amsterdam) en het Cibap vakschool voor verbeelding (Zwolle).

Studio OSM beschikt daarnaast over een professioneel bouwteam met zeer betrouwbare en kundige vaklieden zoals;

  • meubelmaker(s)
  • aannemer(s) met eigen onderaannemers

  • woningstoffeerders
  • parketteur(s)
  • hovenier(s)
  • etc.

Wilt je een vrijblijvend gesprek over interieuradvies? Laat het ons weten via het contactformulier op de website of door te bellen met 06-123 124 99.